ØKONOMISK STØTTE:
Nettbank Informasjon:
Dersom noen foretrekker å bruke sin nettbank, ber vi våre norske bidragsytere å fylle ut skjemaet i Kontakt Oss. Overfør så pengene via deres nettbank. Straks vi har mottat pengene på vår konto, vil vi sende en bekreftelse som kvittering til den oppgitte epostadressen.

Detaljer for å betale finner du her

Har du ikke mulighet til å støtte oss økonomisk?
Vi trenger også hjelp av frivillig til forskjellige oppgaver. Så ta gjerne kontakt for å vite hva du kan bidra med. Det er det frivillige arbeidet som gjør oss i stand til å fortsette vårt arbeid. Og alle gjenstander donert kan man skrive av på skatten.

* Støtte inntil $200 – Vil gå uoverkortet til SLCBOs prosjekter
* $200 donation – Vil gi skoleplasser og skolemateriell til 50 elever
* $500 donation – Med dette kan man bygge et murhus for en familie på 3-9 mennesker
* $1000 donation – vil kunne finansiere bygging av en brønn for friskt vann i en av våre landsbyer
* $2500 donation – Vil kunne finansierer en brønn av sement
* $3000 donation – Med dette beløpet kan man installere et solpanel som kan gi strøm for en hel landsby med 200 mennesker
* $5000 donation – Da vil vi kunne bygge en brønn for 200 lansdbyer
* Donations over $5000 – Dette vil gi deg «din egen landsby». Dvs at den vil bli oppkalt etter deg og en pris. Og dette vil bli behørlig dokumentert på våre medier (internet etc.)

Hvis du imidlertid ikke vil dette, men bare donere beløpet, gi oss beskjed for vi akspeterer fullt ut alle sin rett til Å BESKYTTE SINE INTERESSER.
Det er flere måter du kan støtte oss på. Vi trenger alt fra brukte landbruksmaskiner til pengestøtte. Her er noen eksempler på hva vi trenger av utstyr:

Aggregator  Aggregator  Aggregator  Aggregator